Krijgsbaan 182 - 2640 Mortsel -
Tel.: 0496 07 88 49
Email: klc.bel@gmail.com
De uitdagingen van de vrouw in het licht van de Bijbel

Kom gerust eens langs tijdens één van de vrouwenactiviteiten van Arisen Women of Destiny

Als vrouw komt er heel wat op ons af: we combineren een job met een gezin en vervullen talloze rollen. We zijn moeder, werkneemster, dochter, vrouw en nog zoveel meer. Bij Arisen Women of Destiny begrijpen we dat het voor vrouwen, hoe sterk ze ook zijn, niet altijd even simpel is. Zeker wanneer u grote obstakels tegenkomt op uw levensweg, geraken we de weg wel eens kwijt.

Daarom staan er in ons centrum in Mortsel geregeld vrouwenactiviteiten gepland, speciaal voor dames en hun hedendaagse uitdagingen. Tijdens onze vrouwavonden, steeds op maandagavond, praten we over alles wat er met het leven te maken heeft in het licht van de Bijbel. We zoeken en vinden een antwoord op onze problemen dankzij het woord van God.

Eén keer per jaar vindt er ook een congres plaats waarop we via workshops vrouwen helpen om zichzelf niet uit het oog te verliezen en aanmoedigen om zichzelf te blijven ontplooien.

Zoekt u naar een antwoord op bepaalde levensvragen? Of heeft u nood aan spirituele verrijking? Kom dan gerust eens langs in het centrum van de Arisen Women of Destiny, Krijgsbaan 182 in Mortsel voor gezellige vrouwenactiviteiten! Voor meer informatie kan u ons bellen of het contactformulier invullen.

Clikc+