Krijgsbaan 182 - 2640 Mortsel
Tel.:
Contacteer ons!
Contact old
Bent u klaar voor een nieuwe digitale revolutie?

ICT bedrijf Appamist helpt u voort van eerste idee tot concrete applicatie

Van eerste idee tot afgewerkt product, wanneer het op de creatie van mobiele applicaties aankomt vindt u bij ICT bedrijf Appamist uit Berchem een betrouwbare partner. Onze ingenieuze oplossingen zijn er zowel voor start-ups als voor bedrijven.

Start-ups

Zit u al even op een idee voor een mobiele applicatie te broeden maar weet u niet hoe u dit moet overgieten in een concreet werkende app? Dan helpen wij u graag met de uitwerking. Samen brainstormen we over uw concept en daarna zorgen wij voor de wire framing, het design en development en positioneren uw app op de markt. De mogelijkheden zijn legio, gaande van iOs en Android apps en website en web apps tot Cloud API en Backend.

Bedrijven

De bedrijfswereld evolueert mee met het digitale tijdperk. Een gezond bedrijf is dan ook een firma die de vinger aan de pols van de technologie houdt. Onze ICT oplossingen houden uw bedrijf overeind in een wereld waarin alles aan sneltempo verandert, scheppen een aangenamere werksfeer voor uw werknemers, helpen u uw potentiële klanten nog beter te bereiken en bevorderen de workflow. Appamist bouwt mobiele apps, websites en web apps op maat van uw onderneming en zorgt voor een uitgekiende service en persoonlijke opvolging.

Onze hoofdzetel is gelegen in Berchem (Antwerpen). Neem gerust een kijkje op onze website www.appamist.com of contacteer ons voor meer informatie op het nummer 0471 087 251. Wij helpen u graag voort!

Clikc+