Krijgsbaan 182 - 2640 Mortsel
Tel.: 0496 07 88 49
Contacteer ons!
Contact old
Wij maken één groot feest van uw bijzondere dag!

Van décoratie tot catering, eventplanner Alpha & Omega Classic zorgt ervoor

Wat ons eventbureau zo uniek maakt is niet alleen de combinatie van een cateringservice met prachtige décoratie en de allround organisatie, maar ook de unieke samensmelting van Europese en Afrikaanse invloeden. Dat maakt van ons de ideale eventplanner voor een wel erg bijzonder feest, evenement of congres!

Onze ervaren chef is gespecialiseerd in de Afrikaanse keuken en volgde ook een opleiding aan een Europese koksschool. Zo creëert ze keer op keer maaltijden die smaken naar meer, bestaande uit vis, vlees, groenten, soepen, zoete desserts... Wat u en uw gasten maar wensen. Tevens voorzien wij servies, bestek, keuken- en zaalpersoneel. Zo hoeft u aan niets meer te denken.

Daarnaast staan wij garant voor een prachtige décoratieve inkleding: ballonnen en balloncreaties, bloemen, kaarsen, tafellakens... Alles om een warme sfeer te scheppen.

Feestelijke accessoires gezocht?

Bent u op zoek naar een passende tas, schoenen of een heerlijk parfum? Daarvoor kan u terecht in onze shop op de Bredabaan 728 in Merksem.

Eventplanner Alpha & Omega Classic kan evenementen organiseren voor wel 500 personen. The sky is the limit! Aarzel niet, maar kom eens langs bij ons in de shop in Merksem of contacteer ons op het nummer 03 337 76 13 voor meer informatie.

Clikc+